Popquiz Organiseren

Naast creativiteit en inspiratie zijn er nog drie belangrijke ingrediënten die een muziekquiz tot een succes maken: iemand die de plaatjes draait, iemand die voor het beeld zorgt en iemand die de quiz presenteert. Wij hebben het allemaal in huis!

De DJ

Aart draait vanachter zijn fancy draaitafel alle muziekfragmenten naadloos aan elkaar. In de pauzes tussen de rondes door trakteert hij jullie ook nog eens op de fraaiste nummers uit de popgeschiedenis. Geef Aart een paar knopjes en een paar plaatjes en er ontstaat magie!

De VJ

Sven vindt dat alles zo mooi mogelijk moet zijn en doet daar dan ook altijd zijn stinkende best voor. Met prachtige foto’s en gelikt artwork voorziet hij de vragen en antwoorden van strak beeld. Dankzij Sven is de muziekquiz niet alleen veel luisterplezier, maar ook een lust voor het oog.

De MC

Peter is, als zanger van een rockband, niet te beroerd om de microfoon op te pakken. Met zijn vrolijkheid babbelt hij de vragen en antwoorden aan elkaar. Een muziekquiz is een avondje ontspanning en dat heeft hij heel goed door. En door op de goede momenten tóch streng te zijn houdt hij de zaal in het gareel.