Een popquiz geheel verzorgt bij u op locatie

Van dorpshuis, feesttent en bedrijfskantine tot café. Wij zijn gespecialiseerd in een popquiz op locatie, van A tot Z. Wij trekken samen met u op om een top avond neer te zetten. Maar ook is het mogelijk dat wij alles uit handen nemen zodat u zorgeloos kunt genieten van een leuke avond. Voorafgaand aan de quiz creëren wij een unieke poster om het evenement te promoten.

Daarnaast zorgen wij voor een beker voor de winnaars en voor alle praktische zaken (antwoordformulieren, pennen, etc.) die nodig zijn voor een soepel verloop van de avond.

Wij werken uitsluitend met professionele apparatuur. Zijn er geen speakers of beamer op locatie of twijfelt u? Geen probleem. Wij kunnen volledig ontzorgen en garanderen de juiste apparatuur voor een ultieme quiz ervaring. Heeft u extra wensen? Wij denken graag met u mee!

Een popquiz speciaal voor jullie op maat gemaakt

Elke quiz maken wij voor iedereen op maat. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor makkelijke of juist hele moeilijke vragen. Ook is het mogelijk om de quiz in een bepaald thema te organiseren (Flower Power, 90’s Alternative, Nederlandstalig).

Alles is mogelijk. Heeft u geen specifieke wensen? Geen probleem. Wij zorgen voor een gevarieerde quiz die voor iedereen toegankelijk is.

Gevarieerde ronden en muziekvragen

Onze quiz bestaat altijd uit vijf gevarieerde ronden. Klassiekers zoals Intro’s, Covers of Meezingers, maar ook onze eigen unieke zelfbedachte ronden zoals ‘Eye of the Tiger‘, ‘Stuck in the Middle‘, ‘Time Keeps On Slipping’ en ‘Vreemde Eend in de Bijt‘.

Pubquiz, sportquiz of andere thema quiz?

Op de eerste plaats zijn wij gek van muziek, maar wij houden onszelf ook bezig met politiek, films, series, sport, reizen en nog veel meer. Wij kunnen u uitdagen met een portie topografie, filmkennis en sportvragen.

Wilt u zelfs een speciaal thema aanhouden? Een voetbalquiz, Tour de France quiz of filmquiz? Het kan allemaal! Wij kunnen voldoen aan uw specifieke wensen en denken graag met u mee. Wij zijn ook te porren voor een pubquiz of sportquiz.

Say no more. Wij willen Iggy Popquiz!