POPQUIZ CLASSIC ROCK WORDT VERPLAATST

Vanavond (04/03/2022) zou de avond zijn dat wij ons ultieme meesterwerk, ons magnus opus, ons kroonjuweel, onze pièce de résistance aan de wereld zouden tonen. Vanavond zouden wij nog één keer jullie laptops opblazen. Maar… helaas… hebben wij weer een coronagevalletje in de gelederen en zullen we het moeten uitstellen. Hou de socials in de gaten voor de nieuwe datum.

ANTWOORDFORMULIER

ANTWOORDFORMULIER

ANTWOORDFORMULIER

ANTWOORDFORMULIER

ANTWOORDFORMULIER

Meedoen met een online popquiz?

Ongeveer één keer in de maand organiseren wij een online popquiz voor het grote publiek. Wil je een keertje meedoen met een online popquiz? Hou de agenda dan goed in de gaten!

Wij werken met Twitch. Hieronder staat een link die naar onze Twitch pagina gaat.  Onze livestream zal ook zichtbaar zijn op deze pagina wanneer wij een online muziekquiz organiseren. De antwoordformulieren (per ronde) plaatsen wij op de dag van de online popquiz onderaan deze pagina.

Zijn er kosten om mee te doen? Nope! Helemaal niets, maar voor iedereen die ons harde werk wel kan waarderen krijgen jullie de mogelijkheid om een bedrag naar eigen keuze te doneren.

Bekijk hier alle aankomende (openbare) quizzen

Online Popquiz

Sinds 2020 beschikken wij ook over professionele apparatuur om een online quiz te verzorgen. Vanuit onze thuisstudio streamen wij via Twitch, een platform waar wij een unieke en besloten omgeving voor u kunnen creëren. Uw gasten zullen moeiteloos vanuit elke locatie de quiz streamen op telefoon, tablet, pc, Chromecast of Apple TV.

Say no more. Wij willen Iggy Popquiz!